S'inicien els preparatius de la Cavalcada de Reis d'enguany


  • Comparteix:

Com cada any, l'Associació de Veterans del Club de Futbol i la Penya Regalèssia comencen a realitzar els preparatius de les Carrosses de la Cavalcada de Reis. Els organitzadors han convocat una reunió informativa on també es parlarà del Tercer Concurs de Carrosses.

Com en els dos anys anteriors, la Penya Regalèssia i 'Associació de Veterans del Club de Futbol tornen a ser els responsables de les Carrosses que acompanyen a Ses Majestats els Reis Orients. En aquesta comitiva participen, tradicionalment, entitats, empreses i comerços de la ciutat.

Per posar-los al corrent de tots els preparatius i del Tercer Concurs de Carrosses, els organitzadors han convocat una sessió informativa que se celebrarà dimarts a l'Ateneu Sancugatenc, a dos quarts de nou del vespre.

Josep Pros, membre dels Veterans, ens explica alguna novetat de la desfilada d'enguany:

Josep Pros

Intentarem anar canviant algunes de les carrosses cada any


La comitiva sortirà des del Centre Cultural i recorrerà diversos carrers fins arribar a l'Ajuntament. Aquest any s'està estudiant la possibilitat de programar un trajecte alternatiu, per evitar els col·lapses d'anys anteriors.

Pros també ha comentat que els fills dels dels Veterans i la Regalèssia són els que han assumit l'organització de la cavalcada:

Josep Pros

Som els hereus dels veterans del futbol, que han organitzat sempre aquesta cavalcada


En aquesta reunió, es parlarà de les bases del concurs i de les novetats de les carrosses de 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.