El 7è Festival de Poesia es consolida com un esdeveniment nacional


  • Comparteix:

El setè Festival de Poesia de Sant Cugat es consolida com un esdeveniment nacional i gaudeix d'una àmplia resposta ciutadana. Durant quatre dies, la ciutat ha pogut gaudir de tot tipus d'activitats relacionades amb el món poètic que han aplegat grans, petits, habituals, professionals i curiosos.

Amb la poesia com a fil conductor i la figura de Josep Palau i Fabre com a poeta d'honor, el setè Festival de Poesia ha tingut propostes per tots els gustos i ha agradat a tothom. Tant els actes tradicionals, com la Nit de Poesia, com les novetats, l'after hour poètic i el recital a Coll Favà, han estat un èxit.

La directora del Festival, Marta Pessarrodona, valora així la setena edició.

Marta Pessarrodona

No ha faltat res del que ja teniem i hi hagut aportacions molt interessants. Realment hem estat una capital de la poesia. La resposta ha estat magnífica


L'objectiu ha estat un cop més apropar la poesia a través de la creació, els recitals i la presència d'aquest gènere literari en els principals espais de la ciutat.

Aquest és el balanç que fan alguns dels rapsodes que han participat durant aquests quatre dies de Festival.

Poetes




La majoria dels actes programats dins el festival poètic han obtingut una alta participació ciutadana. Els santcugatencs opinen així de la iniciativa.

Públic Festival

És perfecte. / Està molt bé que la ciutat dediqui temps a la poesia. / Molt bé que es fomenti aquest tipus d'activitats. / Està bé que la poesia arribi a tots els àmbits, sobretot als nens.


Tot i que el festival ha clos aquest diumenge, les activitats poètiques continuaran fins el proper 12 de desembre. La pròxima cita serà aquest dimarts amb una lectura poètica dedicada a Josep Palau i Fabre a l'Espai Terra Dolça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.