Nats Nus i Color demanen tornar a ser companyies residents a Sant Cugat


  • Comparteix:

El projecte de 'Danses residents' està aturat a l'espera que la Generalitat doni el seu vistiplau a la reedició del programa que ha acollit el Teatre-Auditori durant dos anys. Així ho han destacat les dues companyies implicades, Nats Nus i Color Dansa, que han lamentat que els canvis al capdavant de la conselleria de Cultura afectin la continuïtat d'aquesta proposta.

Les dues companyies demanen una 'decisió ràpida' a la Generalitat per reeditar el projecte pels seus bons resultats. La directora de la companyia Color, Mudit Grau, ha lamentat que les decisions polítiques endarrereixin la seva feina. Ho ha dit en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Mudit Grau

Per part nostra hi ha ganes de continuar i seria una pena que això quedés tallat per política.


En el mateix sentit s'ha expressat el director de Nats Nus i president de l'Associació de Professionals de Dansa de Catalunya, Toni Mira, que ha destacat tota la tasca que s'ha fet durant aquests dos anys amb els més petits.

Toni Mira

Nosaltres estem molt contents perquè hi ha molts nens que han pogut fer classes i pels resultats.


El projecte 'Danses residents' va rebre el suport de la Generalitat i de l'Ajuntament ara fa dos anys. Després dels canvis al capdavant de la conselleria de Cultura, el programa està a l'espera del vistiplau administratiu perquè les companyies puguin continuar la tasca al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.