Baltasar Porcel, protagonista de la 3a Nit Literària d'Òmnium Cultural


  • Comparteix:

Baltasar Porcel protagonitza la tercera edició de la Nit Literària d'Òmnium Cultural, que tindrà lloc aquest dijous al restaurant La Masia. Tots els autors de Sant Cugat que han publicat obres recentment estan convidats a la cita, que vol convertir-se en la gran festa de les lletres santcugatenques.

L'entitat organitza per tercera vegada aquesta trobada d'escriptors santcugatencs en una jornada on també s'homenatjarà els socis més antics d'Òmnium a Sant Cugat. Els grans protagonistes de la nit, però, seran els autors de la nostra ciutat que han publicat alguna obra durant el 2006 i el 2007. D'entre ells, la delegació santcugatenca d'Òmnium Cultural ha escollit Baltasar Porcel, resident a Valldoreix, per fer el discurs principal de la nit.

La secretària de la junta de l'entitat, Rosa Caballé, destaca la figura de Porcel i la seva implicació amb l'entitat.

Rosa Caballé

Ha vingut sempre a la Nit i Òmnium li va donar el premi d'Honor de les Lletres Catalanes. A més té una trajectòria internacional molt important.


Els assistents també podran gaudir d'una exposició amb els llibres dels autors santcugatencs que han publicat durant els darrers dos anys i d'una mostra amb totes les obres de Porcel. D'altra banda, tots els assistents rebran un obsequi d'un artista santcugatenc.

La celebració inclourà també el lliurament de guardons del Premi de Narrativa Històrica Breu, a càrrec del president local d'Òmnium Cultural, Joan Franquesa, i parlaments del president de l'entitat, Jordi Porta, i de l'alcalde, Lluís Recoder.

El sopar tindrà lloc aquest dijous al restaurant La Masia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.