El concert de Concha Buika tanca dissabte el cicle de jazz al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La cantant Concha Buika arriba aquest dissabte al Teatre Auditori dins del Festival de Jazz de Barcelona per presentar el seu segon disc 'Mi niña Lola'. La cantant portarà estils tant variats com el jazz, la copla o el soul en una actuació que s'emmarca dins dels actes del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Dins del cicle Jazz a Sant Cugat, el Teatre-Auditori acollirà aquest cap de setmana l'última actuació a càrrec de la cantant mallorquina Concha Buika. L'espectacle, que servirà per presentar el seu segon treball 'Mi niña Lola', ha rebut el premi al millor disc de cançó espanyola i al millor productor artístic dels Premis de la Música del 2007.

Acompanyada per Ivan González al piano, Dani de Morón a la guitarra, Alain Perez al baix, Ramón Porrina a la percussió flamenca i Kiki Ferrer a la bateria, Buika cantarà tots els estils que acull el seu treball, flamenc, hip hop i el jazz. Tot i això la cantant assegura que quan composa no pensa en els estils.

Concha Buika

Jo només tinc música dins el meu cos i és el que faig.


El concert d'aquest dissabte s'emmarca dins dels actes del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Així ho explica la regidora d'igualtat, Susanna Pellicer.

Susanna Pellicer

Concha Buika és una persona molt conscienciada amb tota la problemàtica de la violència de gènere.


L'actuació serà aquest dissabte a les deu de la nit i l'entrada costa 24 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.