Antònia Font presentarà 'Coser i cantar' al Teatre-Auditori amb la Simfònica de Sant Cugat


  • Comparteix:

Antònia Font presentarà el seu darrer treball 'Coser i cantar' el dijous 21 de febrer al Teatre-Auditori en companyia dels solistes de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. En aquest àlbum, el grup mallorquí repassa una vintena de cançons dels seus deu anys de trajectòria amb arranjaments per a instruments de vent i corda. El concert està recomanat per la productora Cugat.cat, de la qual depèn Ràdio Sant Cugat.

'Coser i cantar' és un doble CD on el grup reconstrueix vint de les seves millors cançons al costat de l'Orquestra Simfònica de Bratislava. Per enregistrar les noves versions d'aquests temes, la cinquantena de músics de vent i corda eslovacs van seguir els nous arranjaments del viol·loncelista i compositor Miquel Àngel Aguiló. D'aquesta manera, el grup barreja pop i simfonisme en temes com 'Wa yeah!', 'Alpinistes samurais', 'Tots es motors' i altres èxits.

Els mallorquins començaran al gener la gira d’aquest treball, en la qual actuaran acompanyats de diferents orquestres de Catalunya. Els solistes de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat seran els encarregats d'acompanyar Antònia Font al Teatre-Auditori.

En declaracions a Ràdio Sant Cugat, el director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, ha dit que no descarta seguir acompanyant el grup mallorquí si el concert va bé.

Josep Ferré

La possibilitat sempre hi és, però cal ser prudent. El nostre èxit com a orquestra és que la gent ens conegui i després ens recomanin.


El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, remarca que el concert dels mallorquins portarà un públic diferent a l'habitual de l'equipament municipal.

Pep Tugues

Vindrà un públic diferent al Teatre-Auditori. Estem encantats que Antònia Font i els solistes de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ofereixin aquest concert.





'Coser i cantar' també inclou un DVD on es recull el 'making off' de l'àlbum i tots els videoclips del conjunt mallorquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.