Concha Buika clausura amb elegància els concerts de jazz al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La cantant Concha Buika posa punt i final al cicle de concerts de Jazz de Sant Cugat amb la presentació del seu darrer treball 'Mi niña Lola'. Buika ha impressionat amb la seva veu i la combinació musical en un Teatre-Auditori que un dissabte més s'ha tornat a omplir.

Concha Buika ha interpretat temes com 'Miénteme bien', 'Mi niña Lola' o 'Jodida pero contenta', un tema que la cantant ha volgut dedicar a totes les dones del concert. Buika ha fusionat estils tan diversos com el soul, el flamenc, el hip hop, el jazz i la cobla en un concert d'una hora i mitja de durada.

El públic ha sortit impressionat de l'actuació musical. Escoltem algunes de les valoracions.

Públic Teatre-Auditori

M'ha encantat, no l'havia escoltada mai. / Té una veu brutal. / Ens ha encantat! / Té una veu espectacular, el concert ha estat molt sentit.


La cantant mallorquina, però d'origen guineà, ha aconseguit emocionar el públic a través de les lletres de les seves cançons.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, s'ha mostrat molt satisfet pel bon funcionament d'aquest concert.

Pep Tugues

La gent ha quedat molt satisfeta d'aquest concert. D'aquí a uns anys quan la tornem a programar dins del Teatre-Auditori, la gent respondrà encara millor.


Buika ha estat acompanyada d'Ivan González al piano, Dani de Morón a la guitarra flamenca, Alain Perez al baix, Ramón Porrina a la percussió i Kiki Ferrer a la bateria. El concert formava part dels actes programats pel Dia Internacional contra la violència de gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.