'La mort dins una baralla de naips' commou el públic del Teatre la Unió


  • Comparteix:

La companyia Fila Zero estrena 'La mort dins una baralla de naips' al Teatre la Unió, davant de prop d'una cinquantena de persones. El muntatge, que narra la història d'una toxicòmana, ha aconseguit commoure el públic. L'obra, dirigida per Dolors Comaposada, va obtenir l'any 1995 el premi Salvador Espriu de l'Institut del Teatre.

El muntatge 'La mort dins una baralla de naips', de l'autor gallec Manuel Veiga, narra la història d'una toxicòmana que, després de sortir de presó, acaba sent absorbida pel món de la droga. L'obra, dirigida per Dolors Comaposada, compta amb la interpretació d'actors com Xavier Mallorquí i Tina Labrador, entre d'altres. El muntatge va rebre l'any 1995 el premi Salvador Espriu de l'Institut del Teatre.

Amb aquesta obra, Fila Zero posarà el punt i apart a una etapa. La companyia celebra el proper any el seu vintè aniversari com a companyia estable del Teatre la Unió. Per tal de commemorar aquesta trajectòria, Fila Zero té la intenció de realitzar un muntatge de teatre clàssic.

Així ho explica el regidor i actor de l'obra, Llorenç Serrahima.

Llorenç Serrahima

Fila Zero celebra l'any que vé el seu vinté aniversari. La gent de teatre celebrem les coses fent obres de teatre. S'ha pensat de fer una obra important de teatre, propablement clàssic. Ho decidirem un cop hàgim acabat amb aquesta obra.


La representació, que ha tingut lloc aquest diumenge al Teatre la Unió, ha comptat amb l'assistència de prop de 50 persones. 'La mort d'una baralla de naips' es portarà de nou a escena els propers dies 1 i 2 de desembre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.