Èxit de públic a les xerrades sobre Verdaguer organitzades per l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix ha finalitzat amb un gran èxit de públic el cicle de xerrades dedicat a Verdaguer. Aquesta última sessió ha comptat amb la participació de la Coral l'Harmonia, el Grup Espiral i l'Associació Cultural Pentagrama, que han donat una visió complerta de la vida de Mossèn Cinto.

La música i el teatre han posat el punt i final al cicle que Valldoreix ha dedicat al poeta de Folgueroles. Aquesta iniciativa s'ha desenvolupat durant 4 sessions i ha comptat amb la coordinació del Centre d'Estudis Valldaurex. L'EMD ha valorat molt satisfactòriament el seu transcurs destacant l'esforç que ha fet Valldaurex. Ho explica Mercè Calafell, vocal de cultura de l'entitat.

Mercè Calafell

Hem tocat diferents aspectes de la vida de Mossén Cinto


Aquest és el segon cicle d'aquestes característiques que ha organitzat l'EMD i des de l'entitat ja es pensa a fer-ne més. Mercè Calafell espera comptar de nou amb el suport de les entitats que han estat cabdals en aquesta ocasió.

Mercè Calafell

L'acte de cloenda d'aquest cicle sobre Verdaguer ha estat una iniciativa de totes les entitats


L'acte de cloenda s'ha composat d'una narració biogràfica amb diapositives i de la interpretació de cançons i poemes que va escriure Mossèn Cinto.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.