Joan Aragonès i Josep Andreu Ibáñez guanyen el concurs fotogràfic de la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Joan Aragonès i Josep Andreu Ibáñez són els guanyadors del primer premi del concurs fotogràfic convocat a la Festa de Tardor. La majoria de les obres presentades al concurs, que retraten places i monuments locals, s'han decantat per captar espais coneguts com la Plaça Octavià i el Pi d'en Xandri.

El jurat del concurs ha emès el seu veredicte. El certamen fotogràfic de la Festa de Tardor ha premiat els dos primers treballs de cada categoria. En l'apartat 'Arbres monumentals i històrics', els guanyadors són Joan Aragonès i Maria Josep Serrat; mentre que en la modalitat de 'Places de Sant Cugat', els premis han estat per Josep Andreu Ibáñez i Alba Serra.

Els guanyadors del primer premi s'han endut 100 euros, articles fotogràfics i la publicació de les fotografies al 'Tot Sant Cugat'. El segon premi s'ha endut productes de fotografia i 50 euros.

El portaveu de la Comissió de Tardor, José Manuel Casteleiro, ha destacat la implicació dels ciutadans en aquest concurs:

José Manuel Casteleiro

Les expectatives dipositades en el concurs s'han complert


Casteleiro ha comentat que els concursants s'han decantat per espais coneguts de la ciutat a l'hora de fer les instantànies:

José Manuel Casteleiro

Les fotos mostren espais com el Pi d'En Xandri, la plaça Octavià, i la plaça Barcelona, entre d'altres


Les fotografies del concurs 'Arbres monumentals i històrics' i 'Places de Sant Cugat' s'exhibiran a la Casa de Cultura fins el 8 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.