Ariadna Sierra s'emporta la desena edició del premi Tot Fotoportada


  • Comparteix:

La fotografia 'Prohibit treballar' de la santcugatenca Ariadna Sierra ha estat la guanyadora de la desena edició del concurs Tot Fotoportada, organitzat per 'Tot Sant Cugat, que s'ha lliurat aquest dimarts. El premi s'ha entregat en el marc de l'exposició Tot Fotoportada que acull la Casa de Cultura fins al 6 de gener.

El primer premi ha consistit en una bicicleta de muntanya valorada en més de 2.000 euros gentilesa de la botiga Clinicbikes. La fotografia d'Ariadna Sierra captava un treballador de la brigada municipal fent un descans assegut sota una senyal de prohibit passar, durant les obres de vianantització del carrer Torrent de la Bomba.

Escoltem Ariadna Sierra.

Ariadna Sierra

És el primer any que participo i la veritat és que no m'esperava guanyar. De la foto destacaria la casualitat.


El segon i tercer lloc, respectivament, han estat per a Clement Júdez, que ha guanyat una càmera digital gentilesa de Zoom, i Ernest Vidal que s'ha emportat un val de 500 euros per comprar a Milar Tobella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.