S'anul·la la Fira de Santa Llúcia de la Plaça Pere San


  • Comparteix:

L'Ajuntament i els comerciants han decidit anul·lar, de moment, la Fira de Santa Llúcia a causa de la poca presència de paradistes en els darrers anys. D'altra banda, el consistori està preparat la Fira de Reis, que enguany se celebrarà a la Plaça Octavià entre els dies 2 i 5 de gener.

La tradició de la Fira de Santa Llúcia només s'han mantingut quatre anys. La preferència dels paradistes per ciutats com Sabadell o Barcelona han provocat que Sant Cugat tingués una Fira desangelada amb molt poques parades. Per aquest motiu, comerciants i administració han acordat suprimir aquesta fira, que fins ara es realitzava a la Plaça Pere San i que, actualment, està en obres.

El regidor de Comerç, Jaume Tubau, ha parlat de la imatge que projectava la Fira de Santa Llúcia i no ha descartat recuperar-la en el futur:

Jaume Tubau

Pels que motius que siguin aquesta festa no s'ha consolidat, i amés la plaça Pere San enguany està en obres


Més futur té la Fira de Reis que, aquest 2003, canvia d'ubicació i es trasllada a la Plaça Octavià. Enrera queden les obres d'aquesta plaça que van provocar la instal·lació de les parades al Passeig dels Plataners, un indret poc vistós que va causar una baixada de públic.

Un total de 70 firaires de tot Catalunya, i també de la ciutat, ocuparan la Plaça Octavià per a vendre productes artesanals elaborats per ells mateixos. El regidor de Comerç ha destacat l'excel·lent participació en aquesta iniciativa:

Jaume Tubau

En aquesta Fira venen paradistes de tot arreu, cosa que està consolidant aquesta iniciativa que té una tradició de 20 anys


El regidor Tubau ha anunciat que les despeses d'electricitat aniran a càrrec de l'Ajuntament i que els paradistes locals no hauran de pagar res per instal·lar-se. En canvi, els firaires pagaren una quota d'acord amb l'ordenança fiscal reguladora. La Fira de Reis compleix enguany 15 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.