La filosofia budista s'instal·la al Monestir


  • Comparteix:

La cultura tibetana ha envaït el claustre del monestir gràcies a una exposició sobre objectes rituals budistes tibetans que acull el monument des d'ahir. Es tracta d'una mostra itinerant que ha posat en marxa el monestir budista del Garraf.

El claustre del monestir es va omplir ahir a vessar per donar la benvinguda un fragment d'una de les religions i cultures més antigues del món. Durant l'acte inaugural, l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder es va mostrar satisfet que Sant Cugat sigui l'escenari d'una iniciativa com aquesta. Recoder va recordar l'especial sensibilitat que la nostra ciutat té pel poble tibetà i que aquest és el motiu pel qual han volgut portar l'exposició a Sant Cugat.

Lluís Recoder



L'acte també va comptar amb la presència del rei de l'antic Tibetm Sayka Trizin i del Lama Jamyang Tashi, del monestir budista del Garraf. Tots dos van agrair al poble català l'interés que té per la seva cultura i van expressar el seu desig de què aquesta mostra transmeti pau a la nostra ciutat.

Lama Jamyang



Després de la inauguració, Sayka Trizin va oferir una xerrada sobre el budisme i la seva visió per assolir la pau del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.