Jocs, teatre i circ tanquen aquest dijous l'Envelat


  • Comparteix:

La màgia i el circ seran els elements centrals de l'últim dia d'Envelat. Durant tot el matí, els més petits podran gaudir de tallers i jocs de màgia mentre que a la tarda serà el torn del teatre i els jocs populars. La nit estarà dedicada als joves santcugatencs que podran participar en un taller de circ.

L'Envelat segueix portant activitats per ocupar el temps lliure durant les festes nadalenques. Aquest dijous i al llarg del matí, els nens i nenes santcugatencs podran assistir a un taller per fer fanalets a un quart de dotze així com veure l'espectacle 'Joc de mag' a càrrec del Màgic David i Lex al migdia.

A les cinc de la tarda torna l'activitat amb la 'Gran Fira de Jocs Populars' a càrrec de Cesc Serrat, que a partir de dos quarts de set portarà davant els més petits l'obra de teatre 'Capses i capsetes amb historietes' amb la seva companyia a la carpa d'espectacles. El preu de l'entrada és de dos euros i va destinada als infants majors de cinc anys.

Però no només els nens tindran el seu espai a l'Envelat. A les deu de la nit serà el torn de prop d'un centenar de joves que participaran en un taller de circ amb l'Associació Rogelio Rivel de l'Ateneu Popular Nou Barris de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.