Color Dansa prepara dos nous espectacles


  • Comparteix:

El muntatge 'EX3MS', inspirat en el llibre 'Anatomía del miedo' de José Antonio Marina, i un espectacle amb cançons de Serrat seran els dos projectes que la companyia resident al Teatre-Auditori, Color Dansa, portarà als escenaris durant aquest any. El primer s'estrenarà a l'abril al Teatre la Unió, mentre que el muntatge inspirat en el cantautor s'estrenarà a l'agost al Festival Internacional del Castell de Peralada.

'EX3MS', un muntatge que parla de les pors, suposarà el salt de la companyia Color Dansa del mitjà al petit format. L'espectacle, que barreja els llenguatges del hip-hop, la dansa contemporània i el flamenc i una música eclèctica, té previst recórrer teatres petits de Catalunya.

Escoltem la directora de la companyia, Mudit Grau.

Mudit Grau

És un treball amb quatre ballarines i un ballarí i es diu 'EX3MS' perquè busquem els màxims extrems de les emocions.


Un altre projecte que la companyia resident durà a terme durant aquest any serà la presentació d'una obra amb cançons del cantautor Joan Manuel Serrat, tal com explica Grau.

Mudit Grau

No és ben bé basat en cançons de Serrat. Tota la música és del Serrat però està pensat com una obra global.


'EX3MS' s'estrenarà a l'abril al Teatre la Unió en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dansa. L'espectacle basat en les cançons de Serrat es podrà veure el 12 d'agost dins del Festival Internacional del Castell de Peralada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.