L'Esbart Sant Cugat estrena nova teulada


  • Comparteix:

L'Esbart Sant Cugat ha estrenat la nova teulada construïda gràcies a l'aportació econòmica de l'Ajuntament que ha pagat 60 mil dels 72 mil euros que ha costat la seva construcció. A canvi, l'Esbart cedeix alguns espais perquè entitats santcugatenques puguin fer-hi reunions i trobades.

La presidenta de l'Esbart Pepa Sala ha explicat que l'Ajuntament no va dubtar ni un minut a col·laborar en la reconstrucció del sostre quan es van detectar, ara fa un any i mig, problemes estructurals. L'Ajuntament i l'Esbart van acordar signar un conveni pel qual el consistori pagava la major part de les obres i, a canvi, l'Esbart cedia el local per entitats de la ciutat.

Pepa Sala

No vam necessitar parlar molt perquè l'Ajuntament va veure que hi havia un projecte cultural darrere.


L'alcalde s'ha mostrat satisfet que l'Esbart pugui tenir la seu amb condicions que es mereix per continuar exercint la tasca feta fins ara. Lluís Recoder ha destacat la feina de l'Esbart per projectar la dansa tradicional catalana en un món globalitzat:

Lluís Recoder

L'entitat ajuda a mantenir la identitat de la nostra cultura. Cal que la defensem entre tots.


La nova teulada s'ha inaugurat amb la presència dels socis que han celebrat poder gaudir d'una seu ja del tot acondicionada. Segons la presidenta de l'Esbart, això els permet afrontar el futur amb més força.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.