Els geganters seran els banderers de la rua de Sant Antoni d'enguany


  • Comparteix:

Sant Cugat celebrarà un any més la festivitat de Sant Antoni amb una missa i la rua dels Tres Tombs. En aquesta edició, els geganters seran els portadors de l'emblema de Sant Antoni. La missa se celebrarà el dijous 17 d'aquest gener, i el diumenge dia 20 tindrà lloc la cercavila.

Un any més, tal com marca la tradició, Sant Cugat celebrarà Sant Antoni amb una missa i una rua pel centre de la ciutat. Sant Antoni Abat és considerat el patró dels animals ja que, segons la llegenda, exercia un domini sobre les bèsties.

El 17 de gener, dia de Sant Antoni, se celebrarà la missa en honor del sant al Monestir a partir de les nou del matí. La festivitat continuarà el diumenge 20 amb el plat fort: la cercavila, que portarà als carrers de la ciutat diversos genets i carruatges.

El president de la comissió de festes de Sant Antoni, Josep Masó, explica les activitats que tindran lloc diumenge 20. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Josep Masó

El dia 20 al matí fem la rua i a la tarda hi haurà el ball a la Unió. Allà donarem els premis als carruatges i també farem un sorteig.


Ja fa més de 120 anys que la cercavila dels Tres Tombs se celebra a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.