Els Castellers esperen la rehabilitació del Celler Cooperatiu


  • Comparteix:

La nova junta directiva dels Castellers de Sant Cugat es marca com a objectiu, per la propera temporada, recuperar el nivell casteller de l'última temporada després de la petita crisi viscuda en si de l'entitat. El nou equip tècnic considera que la falta d'un local per assajar complica la seva activitat.

La nova junta directiva, presidida per Ignasi Escamilla, es marca com a objectiu recuperar el nivell que es tenia fa uns anys dins el món casteller. Segons Marc Maymó, nou cap de colla, en la mesura que s'aconsegueixi atraure gent pels assajos, la recuperació del nivell de castells serà més ràpida.

Marc Maymó

En la mesura que vingui gent al assajos, podrem recuperar els castells de set.


El nou equip tècnic ha expressat la necessitat de recuperar gent per als assajos si es vol aconseguir tornar a carregar castells de 7.

Una de les preocupacions de la nova directiva, que integra nous membres i també veterans, és la necessitat urgent de trobar un local per assajar. Segons els Castellers, el fet que no es tingui una seu permanent dificulta la seva activitat:

Josep Maria Barberà

Ara assagem al Pavelló que no és un bon lloc perquè no esrà pensat per fer castells i no permet fer de punt de trobada.


Recordem que és previst que els Castellers assagin al Celler Cooperatiu una vegada aquest edifici estigui rehabilitat. No obstant, aquesta actuació, que hauria d'executar el ministeri de Foment, està pendent, encara, des del gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.