Arriba el 6è cicle 'Les Veus de la Paraula' amb un espectacle fet per dones


  • Comparteix:

El primer espectacle del 6è cicle 'Les Veus de la Paraula' arriba la setmana vinent al Casal de Cultura de Valldoreix. Sota el nom de 'Et fas amb les paraules mestressa de les coses' es proposa un recorregut per l'inventari vital femení. El cicle s'allargarà fins el proper mes de maig.

El cicle compta amb l'organització de l'Associació Cultural Pentagrama, que celebra enguany el seu desè aniversari. El primer acte, produït per Lapsus Teatre de les Cors, arriba el proper 20 de gener al Casal de Cultura de Valldoreix amb la lectura de poemes fets per dones.

Escoltem el director del cicle, Eduard Araujo.

Eduard Araujo

És un recital sobre poesia escrit per dones i fet per dones. És un espectacle molt visual, hi ha imatge, poesia, música, és molt interessant.


El tercer diumenge de febrer el cicle es reprendrà amb el primer espectacle que Pentagrama va realitzar en motiu del centenari de Lorca. Ara que la companyia celebra el seu desè aniversari, han volgut recuperar el seu primer treball, tal com explica Araujo.

Eduard Araujo

Recuperem el primer espectacle que va fer Pentagrama en motiu del centenari de Lorca. Evidentment hem introduit canvis.


El tercer espectacle, que tindrà lloc al mes de març, és un treball personal del mateix Araujo que porta per nom 'Una estona amb vostès'. El tercer diumenge d'abril serà el torn de la presentació del llibre 'Del alba al ocaso', un llibre de poemes i fotografies realitzat per valldoreixencs. Durant la presentació, es farà un recital dels textos que conformen el llibre i una projecció de les fotografies.

Finalment, el tercer diumenge de maig, l'acte 'Policromia o la galeria dels miralls', un poemari del pintor Albert Ràfols Casamare, tancarà en cicle.

L'escenari del cicle serà una vegada més el Casal de Cultura de Valldoreix. La primera cita tindrà lloc el proper 20 de gener a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.