El Teatre-Auditori regala el nou llibre de les Tres Bessones als més petits


  • Comparteix:

Els nens i nenes de la ciutat que visitin el Teatre-Auditori amb l'escola o que assisteixin al primer espectacle familiar de la temporada rebran gratuïtament un exemplar del nou llibre de 'Les Tres Bessones pugen a l'escenari'. La nova aventura de les tres germanes també es distribuirà a les escoles bressol, les de primària i les d'educació especial.

El llibre 'Les Tres Bessones pugen a l'escenari' és el setè de la col·lecció de contes que ha editat l'Ajuntament per promoure els valors cívics. Un cop més, l'aventura està protagonitzada per les Tres Bessones que, juntament amb la seva cosina, arriben a Sant Cugat a fer un espectacle de dansa al Teatre-Auditori. El Teatre la Unió també apareix en les aventures, on la Bruixa Avorrida intentarà, sense èxit, fer responsables a les bessones de les seves malifetes.

L'objectiu del llibre és promoure els valors cívics relacionats amb l'assistència a un espectacle de teatre, dansa, música o òpera. En aquest cas, la nova aventura es distribuirà per les escoles bressol, les d'educació primària i educació especial. També hi haurà exemplars a la biblioteca municipal, a la Casa de Cultura, als centres cívics dels districtes i a l'Hospital General.

Com a novetat, tots els nens i nenes que vagin a veure el primer espectacle familiar d'aquesta temporada del Teatre-Auditori el proper 3 de febrer o que visitin l'equipament cultural amb l'escola rebran un exemplar de 'Les Tres Bessones pugen a l'escenari'.

Escoltem el director de l'equipament cultural, Pep Tugues.

Pep Tugues

En l'obra surten els dos teatres de la ciutat i tots els nens que vinguin a la primera funció familiar o al teatre amb l'escola els donarem un llibre.


La direcció del teatre està treballant perquè les Tres Bessones vinguin en persona el 3 de febrer a donar el llibre als nens i nenes de la ciutat.

Durant les festes de Nadal, el llibre ja es va distribuir a l'Envelat. La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, va presentar en un Envelat ple de gom a gom la nova aventura de les tres germanes, editada conjuntament per l'Ajuntament, el Teatre-Auditori, Cromosoma i Ono.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.