L'artista local Pilar Mingorance exposa a l'Arxiu Tobella de Terrassa


  • Comparteix:

El nou treball de l'artista santcugatenca Pilar Mingorance ja es pot visitar des d'aquest dissabte i fins al 25 de gener a l'Arxiu Tobella de Terrassa. L'obra, que conté pintura i escultura, porta per nom 'Una altra visió de la forma'.

L'estil figuratiu i la presència d'element onírics de l'obra de l'artista santcugatenca es barregen amb els materials i els colors en les seves escultures. L'artista local explica el perquè del nom de la nova exposició 'Una altra visió de la forma'.

Pilar Mingorance

'Una altra visió de la forma' es refereix al fet que transformo les figures a l'hora de fer escultura.


L'obra, que es podrà veure a l'Arxiu Tobella de Terrassa fins el proper 25 de gener, també compta amb diverses pintures. Escoltem Mingornace.

Pilar Migorance

Amb la pintura utilitzo molt la matèria ja que principalment sóc escultora però pinto de fa molts anys. La Ciutadella és una sala petiteta però molt acollidora.


Pilar Mingorance va guanyar la convocatòria del 2006 del concurs de pintura Pere Jou, repetint l'èxit de 2002 i complementant el seu historial que ja compta amb el segon i tercer accèssit d'altres anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.