'Teresa Berganza canta a Victòria dels Àngels' emociona el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La mezzosoprano Teresa Berganza ha ofert un recital d'homenatge a Victòria dels Àngels 'carregat d'emocions i dramatisme'. Peces d'Antonio Vivaldi, Alessandro Scarlatti o Astor Piazolla atrauen un públic que agraeix amb forts aplaudiments un concert d'homenatge únic i irrepetible.

El Teatre-Auditori ha iniciat amb força la temporada de gener a juny. En una sala amb pocs espais buits, la soprano Teresa Berganza, acompanyada pel pianista Juan Antonio Álvarez Parejo, ha iniciat amb emoció un recital d'homenatge a Victòria dels Àngels, una artista molt lligada a la seva vida professional i personal.

Berganza ha escollit un repertori, en les seves paraules, 'carregat d'emoció i dramatisme'. Peces de Vivaldi, Scarlatti i Händel han sonat a la primera part, mentre que temes de Toldrà, Guastavino i Piazzolla s'han pogut escoltar en la segona part.

Teresa Berganza ha dedicat aquestes paraules a Victòria dels Àngels abans de finalitzar el concert.

Teresa Berganza

Aquest ha estat un dels moments més grans de la meva existència. Estic molt emocionada, no hauria imaginat mai tenir la oportunitat de fer aquest homenatge.


El públic, càlid i receptiu amb la cantant, ha destacat la gran qualitat que encara manté la soprano.

Públic

Ha estat fantàstic. / M'ho he passat molt bé, és una gran cantant. / Ens ha demostrat que té unes grans qualitats. / Per mi és un honor haver-la escoltat aquí a Sant Cugat.


Berganza ha volgut acabar el concert oferint peces molt diverses fora de programa que han estat molt aplaudides pel públic present.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.