El coordinador d'ACPV desmenteix tòpics sobre el nacionalisme al Terra Dolça


  • Comparteix:

'Els mitjans de comunicació a Catalunya tenen una tendència a parlar sobre nacionalisme en clau sensacionalista i simplifiquen la realitat'. Així s'ha expressat el coordinador d'Acció Cultural al País Valencià, Toni Gisbert, aquest dilluns al vespre a l'espai Torre Dolça. L'acte s'emmarca en la presentació del seu llibre 'Quan el mal ve d'Espanya. El País Valencià més enllà dels tòpics'.

Toni Gisbert, nascut a la Ribera Alta, a València, és coordinador d'Acció Cultural al País Valencià, i es defineix com a 'activista', més que no pas escriptor. El juny del passat 2007, Gisbert va publicar 'Quan el mal ve d'Espanya. El País Valencià més enllà dels tòpics', a l'editorial Columna, que ara ha presentat a la nostra ciutat.

L'obra de Gisbert desmitifica llocs comuns i prejudicis sobre el País Valencià i el nacionalisme. Escoltem el coordinador d'Acció Cultural al País Valencià.

Toni Gisbert

Intento explicar que el País Valencià és més complex que el què donen a entendre els mitjans, sobretot a Catalunya.


Gisbert també ha assegurat que València mira molt més cap a Catalunya que Catalunya cap a València. A més, Gisbert ha destacat que hi ha certa ideologia a l'Estat espanyol que no és innocent i que tergiversa i connota negativament el nacionalisme català.

El coordinador d'Acció Cultural al País Valencià ha valorat positivament la mobilització de la campanya que l'entitat ha dut a terme perquè continuessin les emissions de TV3 al País Valencià. Gisbert ha destacat que més de 150 Ajuntaments del territori valencià van donar suport a la seva campanya, inclosos alguns on governa el PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.