'Aurora, temps de república', produïda pel Museu Sant Cugat, arriba al Prat de Llobregat


  • Comparteix:

L'exposició 'Aurora, temps de república (1931-1939)', produïda pel Museu de Sant Cugat, s'inaugura aquest dijous al Centre Cultural Balcells Torre del Prat de Llobregat. La mostra apropa el visitant aquest període tant convuls de la història de Catalunya que va ser la Segona República. L'exposició serà inaugurada pel tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, i es podrà veure fins a mitjans d'abril.

Aquesta mostra pretén apropar el visitant als aspectes polítics i socials de l'època. 'Aurora, temps de república (1931-1939)' també explica la vida quotidiana d'aquell període en l'àmbit laboral, cultural, esportiu, educatiu i religiós.

L'exhibició mostra els fets de forma didàctica i els exposa en diferents contexts. D'aquesta manera, l'exposició contraposa la història de l'àmbit local amb el català, l'espanyol i el context internacional.

L'exposició es podrà visitar fins el 14 d'abril al Centre Cultural Balcells Torre del Prat de Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.