Una web santcugatenca permet apadrinar el treball de grups musicals novells


  • Comparteix:

El germans León són els impulsors del project

El germans León són els impulsors del project

Apadrinaunartista.com és una iniciativa dels germans santcugatencs Xavi i Albert León que permet a qualsevol persona participar i obtenir guanys de la publicació del treball musical de diferents artistes. Segons el germans León, la iniciativa té una finalitat econòmica però remarquen que la interacció dels artistes i els mecenes també proporciona un benefici emocional.

Per aconseguir publicar el seu treball, els diferents artistes adscrits a la web han d'aconseguir reunir a base de les aportacions dels 'padrins' un total de 36.000 euros. Els impulsors d'Apadrinaunartista.com asseguren que, tal com està el mercat musical, les productores ja no disposen de diners per promocionar músics i aquests han d'anar a internet.

Escoltem Xavi León en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Xavi León

Avui en dia els diners no estan a les discogràfiques. Per tant, qualsevol artista que vulgui guanyar diners en aquest món ha d'anar a internet.


Amb els 36.000 euros en aportacions de padrins, el grup té dret a la gravació, la producció i la masterització, i el llençament de les primeres 5.000 còpies del treball. En aquests moments, Apadrinaunartista.com té una borsa de prop de 500 artistes i més de 1.500 padrins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.