El muntatge infantil 'Oita!' captiva una cinquantena de persones


  • Comparteix:

La companyia Tabata Teatre ha portat aquest diumenge al migdia l'espectacle infantil 'Oita!' davant una cinquantena de persones. El muntatge combina les històries 'El misteri de la vida', 'El secret d'en Popi' i 'La vaca Rosalia'.

L'espectacle infantil 'Oita!' ha arribat aquest diumenge al Teatre la Unió després d'haver recorregut diversos punts de la geografia catalana i espanyola com Granollers, Benidorm i Parets del Vallès. Prop de 50 persones han assistit a la representació, dirigida especialment a infants de tres a set anys.

El muntatge aplega els contes d' El misteri de la vida', 'El secret d'en Popi' i 'La vaca Rosalia', de l'autora catalana Eulàlia Canals, amb la imaginació com a fil conductor. L'espectacle, de la companyia Tabata Teatre, ha comptat amb tres cançons intercalades entre els contes i unes imatges que acompanyaven les històries.

L'actriu Berta Girarut ha estat l'encarregada de representar els tres contes amb l'ajut de la participació del públic.

Berta Girarut

Hem estat assejant més d'un mes. Es tracta de tres contes amb tres cançons intercalades entre conte i conte i imatges a la pantalla


La companyia Tabata Teatre portarà aquest espectacle a Gijón el proper mes de febrer.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.