Una setantena de joves músics catalans assagen amb l'OSSC


  • Comparteix:

Una setantena de joves músics de tot Catalunya han assajat aquest cap de setmana al costat de professionals de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. La trobada, valorada molt positivament tant pels alumnes i els mestres, es va tancar diumenge amb un concert que va desbordar l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música.

La setantena de participants a la trobada, d'edats compreses entre els 14 i 18 anys, han assajat de manera intensiva durant tot el dissabte al costat dels professionals de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Diumenge han realitzat un concert de cloenda a l'Escola de Música Victòria dels Àngels, que ha quedat petita per la gran afluència de públic i la quantitat de músics dalt de l'escenari.

El director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, explica que ha estat una gran experiència a tots nivells.

Josep Ferré

És una convivència de cap de setmana. Això la fa una experiència molt interessant des de tots els punts de vista.


L'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya realitzarà un concert en col·laboració amb el Rotary Club en benefici d'ASDI, el proper 9 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.