Tertúlies, conferències i exposicions, protagonistes al Terra Dolça aquest febrer


  • Comparteix:

Terra Dolça portarà aquest mes Sergi Belbel i Jordi Boixaderes a parlar del seu darrer treball 'A la Toscana', que es presentarà el 8 de febrer al Teatre-Auditori. Les activitats proposades per al febrer inclouen també tertúlies d'actualitat i conferències d'història de Catalunya.

Entre totes les propostes, hi destaca la presència del director de teatre Sergi Belbel i els actors Jordi Boixaderes i Cristina Plazas. Tots tres parlaran del seu darrer treball, 'A la Toscana', que el 8 de febrer representaran a l'escenari del Teatre-Auditori. La xerrada tindrà lloc el dimarts 5, a les vuit del vespre.

Hi ha també altres propostes. En primer lloc una xerrada, 'Canàries: un protectorat català al segle XIV', que tindrà lloc el dimecres 13 de febrer a les vuit del vespre, i comptarà amb la presència de l'Armand Sanmamed, de la Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya.

En segon lloc es proposa un debat sobre l'avortament, de la mà de la doctora Montserrat Cervera, que tindrà lloc el divendres 25 de febrer a dos quarts de nou del vespre.

Per últim cal destacar una exposició que parla d'un vehicle històric, la vespa, que es podrà veure del 18 de febrer al 16 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.