La Fundació Ludàlia presenta el muntatge 'La nit de teatre musical' al Teatre la Unió


  • Comparteix:

'La nit del teatre musical' és el muntatge que la Fundació Ludàlia, amb la col·laboració de l'escola Eòlia, presenta aquest divendres a partir de les deu de la nit al Teatre la Unió. La representació fa un repàs de diferents peces del teatre musical.

La Fundació Ludàlia és una entitat dedicada a promoure el lleure i la cultura entre joves amb edats compreses entre els 18 a 45 anys afectats per discapacitat mental. Un grup d'aquests joves - gràcies a l'escola d'interpretació Eòlia, creada pel Tricicle i Dagoll Dagom- porta a l'escenari el muntatge 'La nit del teatre musical'.

La membre del grup de teatre de la Fundació Ludàlia Marta Mata explica el contingut de l'espectacle, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Montse Mata

Són peces de teatre i música molt centrats en el tema dels diners: de com s'expressan els sentiments en trobar una maleta plena de diners.


El grup de teatre de la Fundació Ludàlia compartirà escenari amb altres alumnes de l'escola Eòlia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.