La Biennal Mostra d'Art Contemporani es pot veure aquest mes a Vic


  • Comparteix:

La tretzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català es pot veure durant aquest mes a la ciutat de Vic. Amb aquesta visita, l'exposició compleix mig any de vida, durant el qual ha recollit molt bones crítiques.

Des que es va inaugurar, el passat 24 de maig al Claustre del Monestir, la Biennal ha passat per ciutats com Camprodon, Girona, Encamp i Tortosa. Ara, la Mostra d'Art Contemporani Català es trasllada a Vic, on ha rebut una càlida acollida. Ho explica el responsable de la Biennal i director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals:

Josep Canals

A Vic, com a tot arreu, s'han fet seva la Biennal


Maria Fabre és la representació sancugatenca d'aquesta exposició colectiva itinerant amb 'Paret vermella, finestra i cortina'. La seva obra és una de les pinzellades d'aquesta iniciativa que ha donat un gran impuls al panorama plàstic de Catalunya. Josep Canals:

Josep Canals

Amb la Biennal, l'Ajuntament i la Canals hem trencat motllos


La Biennal, que mostra pintures, escultures i fotografies, s'exposa al Museu de l'Art de la Pell fins el proxim 6 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.