La sarsuela torna a tenir èxit al Teatre-Auditori amb 'La rosa del azafrán'


  • Comparteix:

La sarsuela de Jacinto Guerrero 'La rosa del azafrán', de la mà del Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, atrau el públic del Teatre-Auditori que en destaca l'actuació d'alguns dels intèrprets principals com Marta Valero i Carles Daza. El muntatge, de tres hores de durada, va ser estrenat l'any 1930 però la història dels protagonistes encara podria ser vigent en l'actualitat.

'La rosa del azafrán' és una de les tres obres més populars de Jacinto Guerrero. Els intèrprets Carmen Aparicio, Marta Valero, Carles Daza i Carles Ortiz han donat vida a una història d'amor situada a La Manxa entre el personatge Sagrario, una propietària, i Juan Pedro, un masover. L'actuació ha comptat també amb les danses de l'esbart egarenc.

La història amb un final feliç, ha estat ben valorada pel públic santcugatenc. Escoltem les primeres reaccions d'alguns dels espectadors.

Públic Teatre-Auditori

M'ha agradat molt, els cantants m'han sorprès. / Està força bé, m'han agradat els personatges de Juan Pedro i la Catalina. / Té un fons molt interessant però caldria actualitzar la posada en escena per atraure el públic més jove. / Sóc una admiradora de la sarsuela, molt bonica.


L'actuació dirigida per Daniel Martínez ha quedat emmarcada dins del Cicle Òpera a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.