'En Pantalone no pot dormir' apropa els més petits a la Venècia dels segles XVII i XVIII


  • Comparteix:

La companyia 'Teatrapart' ha portat als més menuts la 'commedia dell'arte' amb l'obra 'En Pantalone no pot dormir' aquest diumenge al Teatre la Unió. La representació ha comptat amb l'assistència d'un quarantena de persones.

El muntatge 'En Pantalone no pot dormir', dirigit per l'actriu Meritxell Santamaria ha aterrat aquest diumenge a la tarda al Teatre la Unió davant d'una quarantena de persones. La companyia 'Teatrapart' ha estat l'encarregada d'apropar els més petits a la Venècia dels segles XVII i XVIII de la mà dels actors Carles Bigorra i el florestà Pep Muñoz.

L'obra explica la història d'en Pantalone, un vell avar que no pot conciliar el somni degut els problemes que li passen pel cap. Després d'intentar diverses tècniques per dormir, demana ajut a Brighella, el seu cuiner, que li explica en conte del gos Puck i el transporta a un món lluny de la realitat.

Un dels actors i autors de l'obra, Pep Muñoz, explica els inicis del muntatge.

Pep Muñoz

El projecte va començar fa molts anys. Vam fer un petit espectacle fins que vam decidir fixar tots els detalls d'escenografia de la mà de la directora Meritxell Santamaria


L'objectiu principal del muntatge és apropar els més petits el gènere de la commedia dell'arte i comptar amb la participació del públic a les representacions.

Així ho explica un dels autors de l'obra, Carles Bigorra.

Carles Bigorra

El nostre objectiu era fer arribar als nens la commedia dell'arte. Voliem fugir del típic muntatge infantil.


L'exposició 'Passió i Negoci, l'art a la Venècia dels segles XVII i XVIII' va acollir per primer cop la representació d'En pantalone no pot dormir' al museu de La Pedrera com a activitat complementària pels més menuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.