El 'Concert Màgic' del Mag Lari i l'OSSC sorprèn a grans i petits


Temes relacionats

La màgia i la música s'uneixen per primera vegada al Teatre-Auditori amb el 'Concert Màgic' (15/feb/08)


  • Comparteix:

El Mag Lari i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) han fet gaudit el públic santcugatenc durant els tres dies de representació del 'Concert Màgic' al Teatre-Auditori. El muntatge, que combina l'il·lusionisme amb obres musicals de grans clàssics i de compositors de bandes sonores, ha rebut fortes ovacions per part de grans i petits.

La combinació de la màgia del Mag Lari i la música de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) ha creat un espectacle divertit i sosprenent al Teatre-Auditori. Els espectadors han escoltat temes de Beethoven, Txaikovski, Manuel de Falla, John Williams, i Leroy Anderson entre altres.

Els temes musicals dirigits pel director de l'OSSC, Josep Ferré, han estat acompanyats pels trucs de màgia del Mag Lari que ha jugat amb els músics, tant com ha volgut.

Els espectadors del Teatre-Auditori han sortit així de satisfets al finalitzar l'espectacle.

Públic

Ha estat molt bé, la música m'ha encantat. / Fantàstic, emocionant, m'encanta el Mag Lari. / M'h sentit com un nen, ha estat preciós. / Està molt bé aquest espectacle i el Mag Lari és el millor.


El muntatge ha tingut un final espectacular, on el Mag Lari ha fet desaparèixer tota l'Orquestra sencera de l'escenari amb el seu director inclòs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.