Marc Parrot presentarà el seu últim disc a Sant Cugat el proper 14 de març


  • Comparteix:

El músic, cantant i productor musical Marc Parrot comença aquest dissabte la gira que el portarà a Sant Cugat el proper 14 de març. Parrot presentarà el seu últim disc, 'Interferència', una aposta pel rock i el funk que inclou cançons com 'Ulleres per veure-hi malament' i 'Radioafeccionat'.

La gira que portarà Marc Parrot a Sant Cugat comença aquest dissabte a Vilafranca del Penedès. Després de visitar Tarragona i Sant Fruitós de Bages, arribarà amb la seva banda a Sant Cugat el dia 14 de març.

Marc Parrot es va fer famós pel seu personatge Chaval de la Peca i les seves aparicions als 'late shows' d'Andreu Buenafuente. El músic combina la composició i la interpretació amb les tasques de producció des del seu propi estudi de gravació a Sant Quirze Safaja, anomenat "Grabaciones Silvestres".

'Interferència' és el seu sisè disc signat amb el seu nom real, i el segon que publica en català. L'àlbum inclou cançons com 'Ulleres per veure-hi malament', 'Una flor no fa estiu', 'Bocagrossa' i 'Sóc la pedra'.

El concert de Sant Cugat tindrà lloc al Teatre la Unió a les 10 de la nit. El preu de l'entrada serà de 12 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.