L'obra de teatre 'La mujer de negro' amb Emilio Gutiérez arriba aquesta nit al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra teatral 'La mujer de negro' arriba aquest divendres al Teatre-Auditori sota la direcció d'Eduardo Bazo i amb els actors Emilio Gutiérrez i Jorge de Juan. El muntatge, que ja fa 18 anys que es representa a Londres i deu a Mèxic, està basada en la novel·la de Susan Hill i explica la història d'un advocat que lloga un teatre per recrear un fet irreal del passat que va tenir greus conseqüències per a ell i la seva família.

L'advocat de mitjana edat, Arthur Kipps, lloga un teatre i contracta els serveis d'un actor professional perquè l'ajudi a recrear un fet irreal i fantasmagòric que va viure anys enrere i que va tenir uns resultats tràgics per a ell i la seva família. Aquesta és la sinopsi de l'obra 'La mujer de negro' on l'esperança del protagonista, interpretat per l'actor Emilio Gutiérrez Caba, es convertirà en un malson. Ho explica l'actor Jorge de Juan.

Jorge de Juan

És una història de fantasmes que té lloc en un mansió abandonada d'un poblet d'Anglaterra.


L'obra arriba a partir de les deu de la nit al Teatre-Auditori de Sant Cugat, després de fer temporada a Madrid. De Juan ho veu com una bona oportunitat pel públic català de gaudir d'aquesta obra. A més, destaca que no és habitual sentir por al teatre.

Jorge de Juan

És una oportunitat pel públic català de contemplar aquesta obre de suspens.


Més de cinc milions de persones han vist aquest muntatge en les seves versions arreu del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.