El premi poesia Gabriel Ferrater ja compta amb 47 d'originals que opten al guardó


  • Comparteix:

Una cinquantena d'obres s'han presentat al setè Premi de Poesia a la memòria de Gabriel Ferrater, el més ben dotat del país en llengua catalana. L'àrea de Cultura valora de forma positiva el nombre de treballs presentats, tot i que espera superar el nombre d'originals amb les obres que s'envien per correu.

El passat 29 de febrer es va tancar el període per presentar les obres que opten al premi de Poesia a la memòria Gabriel Ferrater.

El tinent d'alcalde de Cultura Xavier Escura, ha explicat a Cugat.cat que espera superar la participació de les edicions anteriors.

Xavier Escura

La participació és actualment de 47 textos però falten els que s'envien per correu. Així que arribarem a la tònica dels darrers anys.


El jurat es reunirà el proper 28 d'abril. L'endemà, es donarà a conèixer el veredicte i el premiat rebrà 7.250 euros i una escultura de Pep Codó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.