'Viatge a Califòrnia', amb Àlex Casanovas, arriba divendres a La Unió


  • Comparteix:

El Teatre La Unió acull aquest divendres l'obra teatral 'Viatge a Califòrnia', amb un repartiment encapçalat per Àlex Casanovas. L'obra narra els problemes que viu una família aparentment normal a partir d'uns negocis poc clars i un accident de cotxe.

L'obra, escrita per Toni Cabré, està dirigida per Moisés Maicas, i el repartiment el formen Àlex Casanovas, Aida de la Cruz i Lali Barenys.

Després de representar-se al Versus Teatre i al Grec de Barcelona, l'obra ha iniciat la gira aquest mes de febrer. L'actuació a la nostra ciutat serà la quarta de la gira. L'actriu Aida de la Cruz ha explicat a Cugat.cat que li fa una especial il·lusió actuar a Sant Cugat.

Aida de la Cruz

L'obra de moment està agradant. A mi em fa una il·lusió especial actuar a Sant Cugat perquè hi tinc gent coneguda.


Àlex Casanovas, que encapçala el repartiment de l'obra, ha actuat al Teatre-Auditori cada any des del 2004, amb muntatges com 'Acosta't', 'Misteriós assassinat a Manhattan' o 'Pels pèls'. En aquesta ocasió, Casanovas visita el teatre La Unió.

En declaracions a Cugat.cat, l'actor ha explicat que per 'Viatge a Califòrnia' és més adequat el teatre La Unió, perquè es va concebre per representar-se a teatres de petit format com el Versus Teatre, on es va estrenar.

Àlex Casanovas parla del seu personatge a 'Viatge a Califòrnia'.

Àlex Casanovas

Passa per tots els estats d'ànim possibles: eufòria, nerviosisme, por, depressió, pel 'tant se m'en fot tot plegat'...


La representació, que tindrà lloc aquest divendres a les 10 de la nit, és fruit del conveni de col·laboració entre el Teatre La Unió i l'Ajuntament de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.