Una adaptació innovadora d''El vestit nou de l'emperador' arriba a la Unió


  • Comparteix:

El claqué, la màgia, la participació del públic i el clown s'uniran amb el teatre aquest diumenge a la Unió. El públic infantil de Sant Cugat podrà gaudir d'una versió innovadora d''El vestit nou de l'emperador'. El conte de Hans Christian Andersen té com a protagonista un emperador aficionat a lluir vestits bonics i malgastar els diners.

El repartiment el formen Bernat Muñoz, Jordi Vicente i Teresa Roig, qui també s'encarrega de l'adaptació i direcció del muntatge.

El protagonista és un emperador presumit i vanitós que només es preocupa de lluir els millors vestits, i cada dia n'estrena un. Però la seva sort canviarà quan dos lladres li faran creure que tenen una tela transparent màgica.

La directora i actriu del muntatge, Teresa Roig, ha explicat a Cugat.cat que la Unió és un teatre molt acollidor i les seves dimensions s'adeqüen bé a les característiques de l'obra.

Roig també ha destacat que aquesta adaptació d''El vestit nou de l'emperador' abarca moltes disciplines interpretatives. L'escoltem.

Teresa Roig

Una mica de teatre musical, claqué, màgia... Això fa que sigui un espectacle més amè.


La representació tindrà lloc el diumenge a les 12 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.