Una exposició homenatja la implicació de la penya regalèssia amb l'ermita de Sant Medir


  • Comparteix:

Una seixantena de persones han assistit aquest diumenge a la inauguració de l'exposició sobre els treballs que la Penya Regalèssia ha dut a terme a l'ermita de Sant Medir, que es pot veure al Museu de Sant Cugat. Els membres de la penya es mostren contents pel reconeixement de la seva feina.

L'exposició és un homenatge a la Penya Regalèssia per la seva tasca desinteressada en la restauració i manteniment de l'ermita de Sant Medir. La mostra consta d'un seguit de fotografies amb l'explicació de la història de la penya i un seguiment de les obres de rehabilitació de l'ermita.

El membre de la penya Regalèssia, Tomàs Grau, mostra la seva satisfacció per l'homenatge al grup.

Tomas Grau

S'hauria d'haver fet més haviat però hi va haver inconvenients, però bé, ha arribat a bon port que és el què interessava.


El tinent d'alcalde de cultura, Xavier Escura, també ha volgut mostrar el seu reconeixement a la trajectòria de la penya.

Xavier Escura

En el fons és un homenatge a la pròpia penya regalèssia des de just després de la guerra civil. Realment és per treure's el barret.


L'exposició restarà oberta al públic fins el dia 16 de març.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.