El Nadal a l'Envelat amplia el seu espai amb una carpa de jocs i un rocòdrom


  • Comparteix:

Aquest curiós caga-tio fet amb objectes d'ús habitual és la imatge del Nadal a l'Envelat d'enguany

Aquest curiós caga-tio fet amb objectes d'ús habitual és la imatge del Nadal a l'Envelat d'enguany

El Nadal a l'Envelat amplia aquest any la superfície i incorpora una carpa més amb jocs reciclats, circuits d'excalèxtric i els populars Otijocs. A més, enguany s'incorpora, com a novetat, un rocòdrom i un circuit amb tirolines.

El dia 23 obre les seves portes el Nadal a l'Envelat que enguany s'allargarà fins el 5 de gener. Com cada any, i aprofitant les vacances escolars, els matins es dedicaran especialment als més menuts amb l'organització de tallers. L'obrador lúdic, d'onze a dues del matí, permetrà els nens i nenes apendre oficis com ara fer espelmes, baldufes o fanalets. A la tarda, a partir de les 6, la carpa gran acollirà diàriament un espectacle infantil. Pel preu simbòlic d'un euro serà possible veure des de titelles, a pallassos o màgia.

Segons l'alcalde, Lluís Recoder, s'ha decidit seguir la línia d'altres anys perquè amb aquesta tretzena edició, l'Envelat està ja del tot consolidat:

Lluís Recoder

La línia de l'Envelat d'aquest any és la mateixa d'anys anteriors perquè aquesta és una iniciativa molt consolidada


Pel que fa a les nits, l'Envelat repeteix per tercer any les sessions del Quinto. Aquest any, com a novetat, el dia 27 comptarà amb l'animació del punxa-discos Pemi Fortuny, la cantant dels Lax'n'Bustos, i els concerts d'Albert Pla i el Quico, el Cèlio, el Noi i El Mut de Ferreries.

Es calcula que unes 15.000 persones passaran aquest any per l'Envelat, una xifra similar a la de l'any passat. No es preveu que l'ampliació de la superfície comporti un augment de visites, sinó que segons Lluís Recoder, permetrà que nens i nenes descobreixin noves activitats.

Lluís Recoder

Destacar que el parc exterior s'amplia i tindrem allà un rocòdrom i una tirolina


El dia 5 ses majestats els Reis arribaran, puntualment a l'Envelat amb helicòpter per recollir les cartes dels més petits. Ràdio Sant Cugat farà un seguiment especial durant els dies que durin les activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.