El Cau de Sant Cugat celebra el 55è aniversari a ritme de música cubana


  • Comparteix:

El cantautor cubà Ariel Díaz actuarà aquest dissabte al Centro Popular Andaluz (CPA). El concert s'emmarca en els actes de celebració del 55è aniversari de l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran, que organitza l'actuació conjuntament amb l'Associació Multicultural Colores.

Ariel Díaz forma part de l'agrupació de cantautors 'Trova Cubana Contemporánea'. Aaron Egea, membre de l'Associació Multicultural Colores, parla de l'artista cubà en declaracions a Cugat.cat.

Aaron Egea

La seva música és tranquil·la. Ha treballat amb Sílvio Rodríguez. Segueix la línia de reivindiació a través de la música.


Egea ha destacat l'intercanvi cultural que es produirà en el concert, on confluiran la cultura catalana, cubana i andalusa.

Aaron Egea

És un intercanvi cultural: l'Ariel és de cuba, el Cau és una tradició catalana i l'acte es fa al Centro Popular Andaluz.


El concert tindrà lloc al Centro Popular Andaluz aquest dissabte a les vuit del vespre, i l'entrada té un preu de cinc euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.