La Biblioteca acull una homenatge a Palau i Fabre


  • Comparteix:

Sant Cugat homenatjarà aquest dimecres la figura de Josep Palau i Fabre amb un recital de textos del poeta a càrrec de Montserrat Carulla i l'acompanyament de la guitarra de Toti Soler. L'acte es farà a la Biblioteca del Mil·lenari i reunirà també l'escriptor Sam Abrams, amic i gran coneixedor de l'obra de darrer poeta d'honor del Festival de Poesia de Sant Cugat.

Aquest homenatge l'organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i comptarà amb la presència del tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Segons el responsable de cultura, la forma de l'acte no es troba totalment enllestida, però ja ha rebut la confirmació de l'assistència de Toti Soler, l'actriu Montserrat Carulla i l'escriptor Sam Abrams, els quals recitaran una tria de textos del poeta.

Escoltem Xavier Escura.

Xavier Escura

L'estructura de l'homenatge encara és provisional, però ja hem rebut el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i la Biblioteca del Mil·lenari i està confirmada l'assistència de Sam Abrams, Toti Soler i Montserrat Carulla


Des del consistori es valora l'homenatge com un acte molt merescut, degut a la proximitat del darrer Festival de Poesia de la nostra ciutat, que va acollir una de les darreres aparicions públiques del poeta.

Així ho ha dit el tinent d'alcalde de Cultura.

Xavier Escura

Pensem que serà un homenatge molt merescut, tenint en compte la proximitat del festival de poesia, un dels darrers actes als quals el poeta va poder assistir


Josep Palau i Fabre va morir el passat 23 de febrer als 90 anys. Va rebre la Creu de Sant Jordi l'any 1988, el Premi Nacional de Cultura el 1996 i el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes el 1999.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.