Ana Belén busca l'equilibri entre les velles i les noves cançons al Teatre-Audtiori


Temes relacionats

Ana Belén protagonitza aquest dissabte un concert al Teatre-Auditori ( 8/mar/08)


  • Comparteix:

Ana Belén s'entrega al Teatre-Auditori amb un concert de més de dues hores de durada. La cantant madrilenya ha ofert un repertori d'equilibri amb una alternació de les velles i les noves cançons del seu repertori. Temes com 'El hombre del piano' i 'Lia' s'han barrejat amb alguns temes nous com 'Consuelo'. El públic ha sortit més que satisfet i ha destacat la gran qualitat de tot el concert musical.

'El públic vol sentir les cançons antigues però a mi també m'agrada cantar les noves'. Amb aquestes paraules dirigides al públic, la cantant Ana Belén ha insinuat als més nostàlgics el fil conductor del concert, la recerca d'un repertori equilibrat amb el seu passat musical i el present més recent.

La cantant madrilenya, acompanyada del seu fill Davio San José al piano, i els músics Mariano Díaz, Ovidio López, Javier Saiz, Ángel Crespo, i Andreas Prittwitz ha interpretat temes més clàssics del seu repertori com 'El hombre del piano', 'Yo también nací en el 53' o 'Solo le pido a dios'.

El concert ha quedat emmarcat dins dels actes del Dia Internacional de la Dona. Per aquest motiu Ana Belén ha volgut enviar un missatge al públic en un dia on l'actualitat ha estat marcada enguany per l'últim atemptat d'ETA.

Ana Belén

Per a mi és una alegria celebrar aquest dia treballant. Però avui no podem celebrar massa per culpa d'aquesta 'mala gent' que vol que deixem de fer la nostra vida.


Ana Belén ha entregat també al públic noves cançons del seu últim disc 'Anatomía' com els temes 'Consuelo' de Javier Limón, 'A veces sueño con nubes' del seu fill David San José, o 'Sálvese quien pueda' de Joaquín Sabina.

El públic del Teatre-Auditori ha quedat encisat pel concert tot i trobar a faltar alguna cançó.

Públic

Molt bé, hem tirat endarrere molt de temps, ens hem emocionat. / M'ha agradat molt, però he trobat a faltar 'Mediterráneo'. / Ha estat un concert molt bo, les millors cançons per mi són les més conegudes.


El públic ha agraït dempeus el concert i ha ovacionat a la cantant amb forts aplaudiments. Ana Belén seguirà ara la seva gira i a l'estiu iniciarà una de nova juntament amb Víctor Manuel. La cantant, ha quedat molt satisfeta de la seva actuació a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.