Àlex Rigola: 'Els espectadors aguanten sense problemes les cinc hores de durada de '2666''


  • Comparteix:

El director del Teatre Lliure, Àlex Rigola, porta aquest dissabte l'obra '2666' al Teatre-Auditori. El muntatge recull en cinc hores de durada l'obra pòstuma de Roberto Bolaño que té com a rerefons els assassinats de les dones de Ciudad de Juárez, a Mèxic.

Quan l'any 2003 va morir Roberto Bolaño escrivia simultàniament cinc novel·les. Aquestes obres es van publicar l'any 2006 sota el títol '2666' com una única novel·la. Ara el director del Teatre Lliure, Àlex Rigola, porta dalt l'escenari aquest volum amb una durada excepcional de cinc hores

El director del muntatge, Àlex Rigola, explica la bona rebuda que ha tingut l'obra per part del públic tot i la seva llarga durada.

Àlex Rigola

L'espectacle et dóna la possibilitat de marxar als intermedis però fins ara el públic s'ha quedat per veure com segueix l'obra.


El muntatge enllaça cinc històries que transcorren a Ciudad de Juárez on Bolaño concentra el pitjor de la història de l'evolució humana. En concret narra els misteriosos assassinats de dones que des de fa anys tenen lloc en aquesta ciutat.

Àlex Rigola explica quina és la crítica que fa el muntatge de la nostra societat.

Àlex Rigola

Principalment l'obra parla de la dignitat d'aquella que tenim i d'aquella que ens manca i ens fa responsables d'aquelles accions que perjudica a altres.


El muntatge es podrà veure aquest dissabte a partir de les vuit del vespre al Teatre-Auditori. El preu de l'entrada és de 21 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.