El cantant Marc Parrot presenta avui 'Interferències' al Teatre la Unió


  • Comparteix:

El cantant Marc Parrot arriba aquest divendres al Teatre la Unió per presentar el seu últim disc 'Interferències'. L'artista juga en aquest treball amb l'estètica imperfecta i efímera de la interferència sonora i visual. El concert tindrà lloc a partir les deu de la nit.

El cantant Marc Parrot arriba a Sant Cugat amb el seu sisè disc 'Interferències'. Després de l'àlbum 'Mentides', Parrot explica en aquest treball el concepte de la interferència com a alteració del missatge en el seu recorregut entre l'emissor i el receptor. Aquest fet és aprofitat per l'artista per entrecreuar-se amb les persones de manera accidental i evocar una mirada cap a móns aliens.

El cantant Marc Parrot, explica per què s'ha inspirat en les interferències com a nucli central del treball.

Marc Parrot

Les interferències et donen perspectives i són trascendents en la nostra vida, et fan canvar radicalment la manera de veure les coses.


Temes com 'Ulleres per veure-hi malament', 'Sóc la pedra' o 'Una flor no fa estiu' sonaran al concert que tindrà lloc al Teatre la Unió a partir de les deu de la nit. El preu de l'entrada és de 12 euros i 10 euros pels abonats i socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.