Sant Cugat centra 'El Matí de Catalunya Ràdio' d'Antoni Bassas


  • Comparteix:

Sant Cugat ha centrat aquest matí el programa d'Antoni Bassas de Catalunya Ràdio, el mateix dia que es coneixia que torna a ser líder d'audiència amb 290 mil oients. Durant les quatre hores de programa han desfilat pel Teatre Auditori, on s'ha desenvolupat el programa, l'alcalde, Lluís Recoder, i diferents personalitats santcugatenques com ara Emma Vilarasau o Baltasar Porcel.

Unes 200 persones han pogut seguir aquest matí el programa d'Antoni Bassas en directe des del Teatre Auditori. Un programa que s'ha centrat en parlar del creixement experimentat per la ciutat en els darrers anys i com a dia d'avui la ciutat ha aconseguit convertir-se en la primer municipi en qualitat de vida de la demarcació de Barcelona. En declaracions al programa, l'alcalde ha explicat que l'alta natalitat de Sant Cugat està fent d'element integrador dels nouvinguts.

Lluís Recoder

Els nanos són un gran factor d'integració a la ciutat


Alguns santcugatencs han explicat quina transformació ha viscut Sant Cugat en els darrers deu anys. Entre ells, l'actriu santcugatenca Emma Vilarasau i el seu company i també actor Jordi Bosc, que han explicat que Sant Cugat ha fet un salt endavant en serveis i prestacions, però ha perdut aquell esperit de poble.

Emma Vilarasau

Hi ha un part de gent que passa bastant del poble


Pel programa també han desfilat els santcugatencs Baltasar Porcel i l'actor Jaume Pla. A més, s'ha pogut sentir una cantata del cor infantil d'Aula de So que, en directe, han interpretat una nadala i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

El mateix Antoni Bassas explicava que el programa d'avui ha estat radiofònicament parlant, dels més intensos:

Antoni Bassas

He viscut el programa molt intessament i crec que de tots els programes que he fet fora dels estudis aquest ha estat d'aquells en els que he tingut la impressió de viure'l a cada segon


L'emissió d'avui de 'Els Matins de Catalunya Ràdio' des de Sant Cugat s'emmarca en la setmana d'actes dedicats a la celebració, divendres, de la 52ª edició de Nit de Sant Llúcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.