Ràdio Sant Cugat inicia una nova programació de nit centrada en la música, la cultura i l'entreteniment


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat amplia la seva graella de programes amb una nova oferta de nit. De dilluns a divendres, i de 10 a 11 del vespre, cinc nous espais s'incorporen a la programació. D'altra banda, la web de Ràdio Sant Cugat ha registrat, des de la seva posada en marxa, 7.000 visites.

'Dingos' és l'aposta dels dilluns. Es tracta d'un programa cultural que busca els espais i temàtiques més interessants i menys explotades. L'equip encapçalat per Carles Murillo són els responsables d'aquest espai.

Amb l'original títol de 'La botiga d'En Shylock', els dimarts, Josep Aliè, ens acosta la música d'autor. Els dimecres torna 'Un petó de bona nit', dedicat a la poesia i una reflexió sobre l'actualitat. El programa està conduït per Montse Soto, Jordi Lara i Joan Puntí.

La música clàssica té el seu espai els dijous amb 'Música Clàssica' de la mà de Josep Maria Alvira que repassa fragments de les grans composicions de la història de la música clàssica.

Els divendres, aquesta casa, emet ' Amb tot el respecte', un programa que pretén explicar el que ningú diu del que tothom parla.

D'altra banda, la web de Ràdio Sant Cugat ja ha registrat 7.000 visites des de la seva posada en marxa i 10 mil planes són consultades cada mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.