El Terra Dolça tanca la programació de març amb xerrades, màgia i un espectacle de gospel


  • Comparteix:

L'espai Terra Dolça tanca aquest mes amb una programació que inclou exposicions, xerrades, màgia i música. Per primera vegada, l'espai gastronòmic i cultural inclou el gospel amb el grup Clau de Volta i l'espectacle 'Assaig general'.

L'espai encara aquest dijous les vacances de Setmana Santa amb el sopar musicat de cada mes. Ho explica el coordinador d'activitats del Terra Dolça, Guim Pros.

Guim Pros

Aquest mes ve un cantautor jovenet de Vilafranca que es diu Cesk Freixas. Aquest any ha guanyat un premi Enderrock. Ens oferirà el sopar musicat.


A la tornada de la Setmana Santa, l'espai gastronòmic té previst continuar amb la programació amb diverses xerrades i amb l'espectacle de gospel 'Assaig general'. Dissabte de la setmana vinent, el Terra Dolça portarà per primera vegada la música gospel a la seva programació amb el grup Clau de Volta.

Pros explica com va sorgir la idea.

Guim Pros

Ens ho van proposar. Van venir quatre noies de Sant Cugat que tenen un grup de gospel que es diu Clau de Volta.


El mes es tancarà el dilluns 31 de març amb un sopar tertúlia que girarà entorn el documental 'Camí a Guantànamo'. La coordinadora d'Amnistia Internacional de Cerdanyola i Sant Cugat, Montserrat Garriga, serà la convidada del debat.

Des d'aquest dilluns i fins el 6 de maig també es pot visitar l'exposició 'nuSnu' del fotògraf Joan Porredon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.