L'Ajuntament promocionarà els serveis municipals amb anuncis de televisió i cinema


  • Comparteix:

Els serveis i equipaments municipals arribaran ara a un públic més ampli i més jove a través dels anuncis publicitaris que l'Ajuntament inserirà a la televisió i cinemes locals. El primer d'aquests espots s'ha dedicat als equipaments esportius.

Vint segons d'imatges poden arribar més intensament que no pas mil paraules sobre paper, en forma de díptics o cartells. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament ha engegat una campanya d'anuncis de cinema i televisió on poder fer arribar als ciutadans, els serveis públics i les activitats municipals.

El públic objectiu d'aquests anuncis és el 41% de la població més jove de 30 anys, que per tenir una cultura audiovisual, és més difícil arribar per mitjà d'altres vies de comunicació.

El primer d'aquests espots s'ha dedicat a fer un repàs de les infrastructures esportives amb què compta la ciutat i el programa d'Esport en Edat Escolar que mobilitza uns mil 500 esportistes cada curs.

L'ús d'aquests anuncis no suposarà la desaparició dels tradicionals suports per fer arribar aquestes campanyes institucionals com són la revista municipal o altres mitjans de comunicació. .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.