Un centenar de sardanistes s'apleguen a la plaça d'Octavià tot i la Setmana Santa


  • Comparteix:

La Setmana Santa no ha influït en el calendari sardanista santcugatenc i aquest diumenge un centenar de balladors de la comarca s'han reunit a la plaça d'Octavià amb la música de la Cobla Jovenívola de Sabadell. Des de l'Entitat Sardanista han destacat la bona participació i la consolidació de les ballades que organitzen.

La Jovenívola de Sabadell ha animat aquest Diumenge de Pasqua amb una ballada de sardanes a la plaça d'Octavià. Ni el temps, que semblava inestable però que ha aguantat, ni les vacances, han impedit que més de cent persones s'hagin reunit i hagin arribat a formar fins a sis rotllanes.

La presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Laura Tubau, ha assegurat que la participació no ha disminuït pel fet que la ballada hagi caigut en plena Setmana Santa.

Laura Tubau

Ara últimament, com que ja tenim força gent, no es nota. Ha vingut gent de fora, també, que vénen quan no hi ha ballades al seu poble o ciutat.


Les properes ballades seran el dia 20 d'abril a Valldoreix amb la Cobla Selvatana i el 23 d'abril, diada de Sant Jordi, a la plaça Augusta amb la Principal del Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.